marimea tes***ulelor poate varia de la o zi la alta?

jrwizardofoz in 3 Noi 2014 18:44 Categorie Viata sexuala

Buna ziua,
am 36 de ani, activ se*ual, este normal ca marimea tes***ulelor (ambele) sa varieze de la o zi la alta ?

6 răspunsuri

- 3 Noi 2014 19:15

Buna ziua,
Cat de mult variaza dimensiunea? Poate fi prezenta o hernie inghino-scrotala care sa determine marirea de volum a scrotului sau mai poate fi prezent un hidrocel. Indiferent de afectiune in cazul in care constatati o modificare a dimensiunii scrotului sau a testiculelor atunci este indicat sa consultati medicul urolog. 

- 3 Noi 2014 19:27

Marimea scrotului nu variaza, ma refer strict la variatia in marime a ambelor testicule, in acelasi timp, ambele in mod simetric, avand in vedere ca testiculul drept este mai mic. De la o zi la alta, imi par sensibil mai mici ambele, sau sensibil mai mari, in cazul in care sunt mai mari existand si un apetit sexual mai accentuat decat in zilele in care sunt "mici".
Va multumesc pentru interes.

- 3 Noi 2014 19:49

La barbati exista anumite fluctuatii hormonale care variaza si in functie de activitatea sexuala astfel incat poate aparea o usoara modificare a dimensiunii testiculelor. Frigul la fel poate determina o usoara micsorare. In cazul in care exista o micsorare semnificativa in timp atunci poate fi suspectata o atrofie testiculara si trebuie efectuate investigatii suplimentare.

- 3 Noi 2014 20:06

Va multumesc. Este fireasca modificarea de la o zi la alta, in sensul ca azi sunt marite, maine sunt normale, si peste 3 zile iar sunt marite ?

- 3 Noi 2014 21:53

Atunci in aceste conditii ar trebui sa consultati un medic urolog, pentru un examen clinic al testiculelor si a stabili daca sunt motive de ingrijorare sau nu.

- 3 Noi 2014 22:15

Va multumesc.
Credeti ca ar putea fi doar o problema de libido ? In mod cert se resimte puternic aceasta legatura. Poate felul in care pun problema este unul gresit, si, ca barbat, cu siguranta nu cred ca ar trebui sa ma simt ingrijorat daca in unele zile libido-ul este exagerat si se resimte si fizic acest lucru. N-as putea intreba un endocrinolog fara sa ma simt ipocrit  daca, ca si barbat, este normal sau anormal sa am un apetit sexual crescut cateodata, cred ca stim raspunsul la asta.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde