Mancarimi si secretii albe-branzoase dupa primul contact se*ual

MariaElena in 11 Dec 2014 12:53 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Buna ziua.
Totul a inceput acum un an de zile. Atunci am avut primul contact se*ual. Primele 2 luni au fost ok , apoi au aparut simptome. Mancarimi si secretii albe-branzoase. Am facut bai in sezut. Mancarimile au disparut,secretiile au ramas. Apoi au aparut probleme la urinare si am luat 7zile urinal akut. Secretia aceea am avut-o mereu, ori mai putin ori mai mult. Acum , de cateva zile..Urina este mai inchisa, ovarul drept ma doare dar suportabil.. Si in aceasta dimineata la prima urinare , m-a usturat si am avut o secretie roz. Urina era inchisa cum am spus si acum am mancarimi usoare.Oare ce am? Va rog dati-mi un sfat.Va multumesc

2 răspunsuri

- 11 Dec 2014 12:54

Mentionez ca acum doua luni menstruatia mi-a venit pe 25 si luna trecuta pe 22.. Si acum urmeaza a3a luna . Nu cred ca este vorba de o posibila sarcina. 

- 11 Dec 2014 14:24

Buna ziua,
Conform simptomelor descrise va confruntati cu o infectie vaginala si o posibila infectie urinara. Secretia alb branzoasa insotita de mancarime este caracteristica pentru candida albicans - o ciuperca. Va recomand sa va adresati medicului de familie pentru un consult si analize de laborator ( sumar de urina si urocultura). Tot medicul de familie va poate elibera o trimitere catre medicul ginecolog pentru a efectua o cultura din secretia vaginala astfel incat sa se identifice exact microbul care a determina infectia.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde