Mâncărime Scrot

Usagii in 20 Apr 2015 12:09 Categorie Boli genitale masculine

De câteva zile mă mănâncă din ce în ce mai tare partea dreaptă a scrotului. Am mai avut ceva de genul ăsta anul trecut, dar în aproximativ o săptămână mi-a trecut... Am avut aceiași problemă și acum, dar cred că din cauză că m-am scărpinat prea mult s-a agravat. De la o simplă "bubiță" (avea culoarea pielii, era ceva asemănător cu o bubiță), a ajuns să fie aproape toată partea dreaptă a genitalelor... Momentan nu m-am mai scărpinat așa mult și s-a mai "desumflat" puțin. De asemenea, curge oarecum un lichid alb-puțin maroniu, iar partea pielea de lângă scrotul în cauză este iritată.
În timpul zilei nu mă mănâncă așa tare, chiar deloc uneori, dar noaptea nu pot dormii din cauza mâncărimii.
Alte dureri înafară de această mâncărime nu am. (mâncărime ce se transformă în usturime uneori) .
Țin să precizez că atunci când făceam duș, am dat cu apă caldă pentru ceva vreme în zona aia și m-am scărpinat, și cred că acesta ar fi un motiv pentru extindere... Deși repet, acea zonă a început să revină la mărimea inițială.
Aș dorii să știu ce se întâmplă și cum aș putea să scap de aceste mâncărimi, fie ea metodă naturală sau farmaceutică.

1 răspuns

- 20 Apr 2015 21:42

Buna ziua,
Ar fi indicat sa va adresati unui medic specialist dermato-venerolog pentru a stabili exact cauza acestei mancarimi la nivel genital. Pruritul poate apare din cauza unei boli cu transmitere sexuala sau in contextul unor boli infectioase sau parazitare. In functie de aspectul leziunilor medicul va putea stabili un diagnostic corect si va poate recomanda un tratament corespunzator.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde