Lipsa poftei de mancare la copii

Andreea Ungureanu in 28 Oct 2014 20:46 Categorie Sanatatea copilului

Buna seara!!

Acum 2 saptamani am mers la iasi cu ferita mea pentru unele investigatii ,Ea la 4 ani cantareste 12,500 si 97 cm,am mers la Profesorul gastroenterolog Evelina Moraru am dat anumite analize printre care si intoleranta la gluten si rezultatul a iesit ca Nu are intoleranta,dar avem altceva colesterolul marit valoarea 215.08 mg/dl,fibrinogen -140 mg/dL, si Imunoglobulina E- 88,32, am trecut si iontoforeza si a iesit bine 41 mmol/L, Rezultatul final a zis ca ne confruntam cu o alergie dar nu mia zis de care dar mia zis ca sa nui dau lapte de vaca,branzeturi si carne de vaca,si are un flux de aicid in stomacel ,mia dat sai administrez Nexium,Kreon 10 000, Singulair,si Cod-liver-oil,acu fetita mea nu are pofta de mancare mananca foarte putin uneori chiar si refuza ,uneori o mai fortez dar mi-e frica sa nu verse si mesteca foarte mult mancarea deci sta cu ea mult timp cu ea in gura,vreau sa va intreb Cod-liver oril cu Omega 3 creste si pofta de mancare?il dau de 12 zile dar nu vad nici o diferenta ,iar alte suplimente pentru pofta de mancare nu ajuta ,Si ce nu mai inteleg e ca de ce mia dat sai administrez Singulair pentru ca am citit pe prospect si ar fi pentru tratarea astmului dar mie de astm nu mi sa zis ,mia zis doar de acea alergie,si alergia aia poate fi pe baza alimentara de mi-a zis sa nui dau lapte?

Datimi va rog o parere!
Va multumesc!

7 răspunsuri

- 29 Oct 2014 0:08

Buna seara,
Suplimentele Cod-liver si Omega 3 sunt pentru a scadea valorile colesterolului. Nu sunt pentru a creste pofta de mancare. Pentru a stimula pofta de mancare ar fi indicat sa bea suc din fructe bogate in vitamina C ( ex portocale, lamaie, catina).
Va recomand urmatorul preparat care creste pofta de mancare si in acelasi timp stimuleaza imunitatea:
- 250gr catina. + miere de salcam 250ml. + lamaie 250gr. (rasa pe razatoare cu totul) + tinctura de propolis 10ml. Se lasa la macerat 24 de ore, apoi se pun in borcane ermetic inchise. Se admnistreaza cate 5 - 10 ml/zi.
Motivul administrarii medicametului Singulair vi-l poate spune Dna Dr. Moraru deoarece a avut posibilitatea de a asculta copilul si cunoaste toate detaliile si afectiunile fetitei Dvs.

- 29 Oct 2014 11:26

Multumesc pentru raspuns,catina si tinctura de propolis le pot gasi in farmacie? mi-a mai zis cine sai fac doar lamaie rasa cu miere, si ajuta,dar din cate am mai auzit lamaia nui i se poate administra daca are aciditatea marita 

- 29 Oct 2014 12:23

catine e sub forma de fructe,ulei sau pulbere de care trebuie sa iau?

- 29 Oct 2014 12:28

Fructele de catina le gasiti in piata, iar tinctura de propolis la magazinele naturiste. Lamaia in aceasta combinatie nu ar trebui sa determine cresterea aciditatii gastrice.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde