lipsa menstra

Roxi in 17 Dec 2014 20:19 Categorie Ciclu menstrual

BuNA SEARA ! Menstruatia mea intarzie sa apara acum cateva zile am avut 2 zile durere in partea de jos a abdomenului (am mai avut aceasta durere acum 2 luni,iar in urma unui consult am luat antibiotic).Am de cateva zile dureri de spate dar nu sunt deranjante ,am facut 2 teste de sarcina insa au iesit negative.Este posibil sa fie din nou o raceala si din cauza acesteia sa apara intarzierea sau totusi poate exista si o posibila sarcina ?

2 răspunsuri

- 17 Dec 2014 20:47

Buna ziua,
Cel mai probabil este o noua infectie (raceala). Va recomand sa consultati medicul ginecolog pentru mai multe investigatii si pentru a stabili cu siguranta cauza acestei dureri. Daca de la ultimul contact sexual neprotejat au trecut 3-4 saptamani atunci rezultatul testului este corect si nu sunteti insarcinata. Daca nu atunci testul trebuie repetat la o saptamana dupa intarzierea menstruatiei.

- 17 Dec 2014 21:56

Am avut mai multe contacte dar niciunul cu ejaculare in interior ..Dupa tratamentul respectiv lunA urmatoarea menstuatiA a intarziat  dar acum nu stiu cauza iar dureri de burta nu exista (de obicei am doar in prima zi).Am luat augumentin pentru masea dar nu cred ca antibioticul ar fi problema...Mai astept putin daca nu se intampla nimic o sa merg la medic .Multumesc 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde