Iritatie pe**s

Ciprian1231 in 16 Ian 2016 14:04 Categorie Diverse

Buna ziua , de cateva zile am o iritatie pe partea dreapta a pe**sului , zona este rosie , si dupa un timp se formeaza o secretie de culoare alba/galbuie cu un miros neplacut , acopera putin partea de jos a glandului pana mai jos pe preput , nu stiu sigur cauza exacta , ce stiu e ca a aparut dupa ce am facut dus , tin sa mentionez ca am exagerat putin cu spalatul in acea zona in ziua respectiva , nici eu nu stiu de ce , nu am patit niciodata un asemenea lucru , am 24 de ani , ma spal in fiecare zii , tin foarte mult la igiena mea , credeti ca ar putea fii altceva decat o iritatie?

3 răspunsuri

- 18 Ian 2016 11:03

Buna ziua ,
Dna dr. Doina Tabacila , medic dermatolog va raspunde : este posibil sa fie o iritatie din cauza spalari excesive . Daca nu se remite in cateva zile recomand consult .

- 20 Ian 2016 17:24

Va multumesc pentru raspuns ,  mai am o singura intrebare , exista ceva creme sau ceva pentru asemenea iritatii , ceva care sa aiba un efect mai rapid ? , tin sa precizez ca iritatia nu mai este atat de mare , dar am niste mancarimi in diferite intervale ale zilei .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde