intepatura

vivian in 27 Feb 2015 21:53 Categorie Boli infectioase

Buna seara,

Am observat in buricul degetului un punct rosu, cred ca m-am intepat in ceva, umbland prin oras, astazi. Nu stiu in ce.
Abia pe seara am observat, m-am spalat pe maini si am pus putina betadina, e un punctulet mic.
Pana am observat, am umblat cu mana pe bani, pe diverse suprafete din oras, clante de usi si o doamna mi-a dat un rest de bani si avea o la mana intru-un loc pielea luata, era rozaliu asa.
Eu avand la deget acea intepatura pot lua vreun virus cu hep b,c, hiv sau altceva daca am atins ce v-am zis mai sus si venind in contact cu obiecte atinse de alte persoane?
multumesc

2 răspunsuri

- 27 Feb 2015 22:15

Am omis sa spun ca am pus mana si pe un robinet pt a deschide apa, dintr-o toaleta a unui restaurant... ma gandesc ca dupa folosirea toaletei, multe persoane au venit in contact cu zonele genitale dupa care au atins acel robinet pt a se spala pe maini. 

- 27 Feb 2015 23:11

Buna seara,
Asa cum v-am explicat in nenumarate randuri aceste boli infectioase nu se transmit atat de usor si nu prin contactul cu pielea chiar daca este putin zgariata.
Va recomand sa va adresati urgent unui medic specialist psihiatru deoarece va confruntati cu o fobie (frica) exagerata de infectii care trebuie rezolvata cu cat mai devreme cu atat mai bine prin psihoterapie inainte de a se agrava mult mai rau.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde