intepatura deget

lila in 4 Mar 2015 0:53 Categorie Afectiuni ale pielii

Buna ziua,

Vineri am observat in buricul dejetului aratator un mic punctulet rozaliu, cat un semn pe care il faci cu pixul pe o hartie, de marimea unui punct negru mic de tot.
M-am gandit ca probabil m-am intepat in ceva. La fermoarul gecii am observat ca este aiesit ceva intepator din zimtii fermoarului si este metalic, cred ca atunci cand mi-am tras fermuarul pentru a-mi scoate geaca m-am intepat, dar nu am simtit pe moment absolut nimic. M-am gandit daca as fi putut sa ma fi intepat in altceva, dar nu imi vine nimic in minte.
De ieri am observat la deget ca se vede doar un punct negricios, nu este adanc in piele, dar nici nu este iesit ca sa pot sa il trag afara.
Nu ma doare, nu am alte simptome, dar vreau sa stiu daca poate iesi singur la suprafata sau e nevoie sa merg sa mi-l scoata un medic.
De asemenea vreau sa mai stiu daca se poate intampla ceva, sa contactez ceva, tetanos etc.
Multumesc

1 răspuns

- 4 Mar 2015 10:53

Buna ziua,
Adresati-va unui medic dermatolog pentru a examina leziunea respectiva, a va lamuri daca exista motive de ingrijorare si daca este cazul de tratament corespunzator. Pentru a exista riscul sa va imbolnaviti de tetanos ar fi trebuit ca geaca respectiva sa stea o perioada indelungata de timp pe jos in praf...

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde