imi doresc sa am un copil. sfaturi?

Delia Denisa in 3 Dec 2014 18:45 Categorie Diverse

Buna Seara...Am 18 ani si poate ca nu sunt la varsta adecvata, dar imi doresc foarte mult un copil impreuna cu partenerul meu cu care si locuiesc. De aproape un an si jumatate tot incercam, nu ne protejam absolut de tot si tot nu am ramas insarcinata. Luna trecuta am tinut cont de calendarul fertil, si de la o saptamana si ceva ma tot simt rau, am stari de voma, mancarea imi provoaca greata sunt foarte obosit ma doare spatele si capul si ma simt si foarte ametita, si ma simt asa ca un balon in jurul burti. Credeti ca am ramas insarcinata???? Va rog sa imi raspundeti.

4 răspunsuri

- 3 Dec 2014 23:56

Buna seara,
Simptomele pe care le prezentati Dvs. pot fi sugestive pentru o eventuala sarcina, dar in acelasi timp poate fi debutul menstruatiei sau a unei boli. Efectuati un test de sarcina, iar daca nu este pozitiv si nu este perioada cand trebuie sa va vina menstruatia atunci prezentati-va la medicul de familie pentru o consultatie si investigatii suplimentare care vor stabili cauza acestor manifestari.

- 4 Dec 2014 10:31

Am inteles. Dar menstruatia trebuie sa imi vina pe data de 8 luna aceasta...o sa fac acel test sa fiu mai sigura. in caz ca va iesi negativ...dv credeti k am probleme? pt k imi e foarte teama. Multumes.

- 4 Dec 2014 20:38

Pentru a stabili daca sunt motive reale de ingrijorare trebuie sa fiti consultata de catre un medic si sa efectuati testul de sarcina. Numai in urma unei consultatii si daca este cazul a unor investigatii atunci se poate stabili exact ce anume determina aceste simptome.

- 4 Dec 2014 20:48

O sa fac ce ati spus dvs...dar in legatura cu faptul ca nu am ramas insarcina...dvs credeti ca am probleme, nu sunt fertila, nu pot avea copil??? Multumesc pt raspunsuri!!!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde