imi cade parul dupa ce am nascut

laurazai in 25 Oct 2014 14:52 Categorie Probleme ale parului

Buna ziua!in urma cu 6 luni am nascut si de atunci in cade parul ingrozitor,am deja gauri in cap,,,am fost la medic si mia recomandat alopexy 2%!stia ca alaptez si a zis ca nu e problema!oare pot folosi si in cat timp oare se absoarbe in lapte?daca a mai folosit cineva va rog sa imi raspundeti si as dori cateva sfaturi !multumesc mult

2 răspunsuri

- 25 Oct 2014 17:56

Buna ziua,
Cel mai frecvent caderea parului apare din cauza unor afectiuni tiroidiene precum hipotiroidia. Ar fi indicat sa va adresati unui medic endocrinolog pentru un consult si dozari hormonale ( TSH, T3, T4).
Daca totul este in regula si nu sunt probleme tiroidiene atunci aplicarea unei masti pe baza de galbenus de ou, ulei de masline, ulei de ricin + vitamina A, E ar trebui sa rezolve problema si sa intareasca firul de par.
Se mai pot folosi preparate precum Petroleum sau chiar leacul babesc - gaz lampant care se poate adauga la orice varianta de masca de par.
Caderea poate fi si din cauza unei lipse de vitamine de aceea ar fi indicat sa luati VITAMINE PENTRU PAR - 1cp/zi timp de 2 luni
Daca nu gasiti vitaminele atunci - vitamina A 5000 UI 1 cp/zi 20 de zile/luna timp de 3 luni, apoi 3 luni pauza, apoi inca 3 luni de tratament, vitamina E 1 cp/zi identic.
Nu exista studii referitor la administrarea de Alopexy in timpul alaptarii, nu se cunosc efectele asupra fatului si nici cantitatea de medicament care ajunge in lapte. Ar fi indicat sa incepeti acest tratament dupa ce terminati de alaptat.

- 26 Oct 2014 9:45

multumesc mult de tot!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde