Simptome HIV

Constantinro in 13 Oct 2015 23:18 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Buna seara!! In urma cu 2 luni am avut un contact se*ual neprotejat.. dupa cateva zile pe pe**s a aparut o buba dureroasa care dupa cateva zile a disparut.. cam dupa o saptamana mi-au aparut un fel de neg deasupra pe**sului si cateva pete roz pe coapsa.. in urma cu doua saptamani am observat o unflatura in zona inghinala dreapta si dupa cateva zile si in partea stanga .. la inceput nu simteam nici o durere dar acum durerea se intensifica de la zi la zi.. simt si o presiune in abdomen in partea dreapta.. sunt in strainatate si nu stiu ce sa fac.. credeti ca ar putea fi vorba de HIV ??

5 răspunsuri

- 14 Oct 2015 12:19

Buna ziua , 
Dupa un contact neprotejat , anti HIV se pot / nu se pot pozitiva dupa 3 luni .
Este ceea ce noi doctori numim fereasta imunologica . 
Va recomand sa faceti totusi un consult ptr. simptomatologia descrisa . 

- 14 Oct 2015 13:12

Am verificat ptr. rigurozitate informatia pe sit ul CDC din USA . Textul original suna cam asa
"The immune system usually takes 3 to 8 weeks to make antibodies against HIV, but tests differ in how early they are able to detect antibodies. Although most HIV tests look for these antibodies, some look for the virus itself. The period after infection but before the test becomes positive is called the window period."
In traducere aproximativa :
De obicei sistemului imunitar ii ia aproximativ 3 până la 8 săptămâni pentru a produce anticorpi impotriva virusului HIV, dar testele diferă în cât de devreme sunt capabili să detecteze anticorpi. Deși cele mai multe teste HIV căutați acești anticorpi, unele detecteaza virusul in sine. Perioada de după infecție, dar înainte de testul ca testul sa devina pozitiv se numește perioada de fereastră imunologica.
Ramane valabila recomandarea ptr. consult .

- 14 Oct 2015 13:14

Va multumesc pentru raspuns. Ar fi posibil ca ganglionii inghinali sa fie inflamati de la hiv? Sau hpv? 

- 14 Oct 2015 14:10

Greu de zis asa  la plezneala , dar ma mai uit si va transmit .

- 14 Oct 2015 18:12

Nu m - am uitat , m - am gandit si raspunsul ar fi asa : ggl. inghinali inflamati pot sa nu aiba o semnificatie patologica .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde