Gust amar

sunLotus in 11 Oct 2016 17:34 Categorie Boli ale sistemului digestiv

Buna ziua,

Nu stiu ce sa mai incerc... Am gust amar mai tot timpul si saptamana trecuta crampe in zona intestinelor. Am avut scaun moale de vreo 2 ori intr-o saptamana, in rest nu am iesit deloc. Tot crampe, care, pana nu ies, nu pot sa-mi vad de treburi de durere, ma fortez sa le elimin. Nu am crampe non stop, dar am avut cam de 2-3 ori pe zi timp de 15-20-30 minute.

Mi s-a recomandat Motilium. Am lua de 3 ori pe zi inainte de masa. Am utilizat deja cateva cutii. Ulterior, am luat carbune medicinal, Debridat, Smecta. Cat de cat m-au ajutat.

Am facut eco la fiere si arata foarte bine. Nu iau anticonceptionale sau alte tratamente cu hormoni. Alte medicamente nu iau, nici naturiste. Am facut recent testul pentru Helicobacter din scaun si din sange - nu am avut.

In general mananc usor, nu grasimi, nu beau alcool, nu fumez.

Ce as putea avea? Colegul meu de birou a spus ca si el a avut mai delmult crampe la intestine si senzate=ie, usoara, de raceala. I s-a spus ca a avut un virus. Si eu am simptome de raceala, nu simptome puternice. Apa nu beau de la fatana publica decat foarte rar. In rest beau apa cumparata: Dorna, Saguaro, Borsec.

Va multumesc pentru atentie.
O zi placuta.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde