furunc in urechea externa

Andreea Ungureanu in 2 Dec 2014 13:46 Categorie Sanatatea copilului

Buna ziua!!

De 3 zile fetita mea are o umflatura in urechea externa,am fost ieri la ORL si mia zis ca ar fi un furunc si care sa spart mia zis sa-i curaț cu apa oxigenata si sai picur picaturi Otirelax ,azi are aceeasi umflatura nu pare sa se fi schimbat ceva si sunt nedumerita dc sai picur picaturi ca ea nu are otita,nu sunt prea convinsa de spusele medicului iar alt medic ORL nu avem in oras e un oras mic, spuneti-mi va rog ce asi puteam sa fac in acest caz
?
Va multumesc!

4 răspunsuri

- 2 Dec 2014 14:22

Am uitat sa mentionez ca ai administrez de aseara antibiotic Cefaclor ca tuseste de 3 saptamani

- 2 Dec 2014 23:10

Buna ziua,
Tratamentul pentru furunculul urechii externe consta in tratament antibiotic oral (Oxacilina), local Fucidin H, medicatie antiinflamatorie - Ibuprofen ( Nurofen) si dezinfectie locala de preferat cu Rivanol. Se pot administra si picaturi de genul Otirelax pentru a calma durerea locala.

- 3 Dec 2014 15:30

Va multumesc!
 
Eu deja ai administrez ca antibiotic Cefaclor deoarece e si racita, cefaclorul poate ajuta totodata si in cazul furuncului?

- 4 Dec 2014 0:19

Cefaclorul este un antibiotic care actioneaza in principal la nivel respirator, in timp ce Oxacilina actioneaza la nivelul pielii asupra stafilococului auriu, principalul vinovat de infectiile pielii.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde