Este cancer sau nu?

Ana-Maria in 20 Noi 2014 18:13 Categorie Boli genitale feminine

Buna seara

Ma adresez dvs cu rugamintea de a ma lamuri in legatura cu stabilirea diagnosticului dat de 2 medici diferiti in cazul matusii mele.
A fost la consultatii atat in Barlad cat si in Vaslui,iar acum o trimit la Iasi deoarece nu reuseste niciunu din cei 2 sa ii stabileasca corect diagnosticu.
A facut atat analize cat si mamografii,care conform parerii dr sunt bune,insa matusa mea continua sa aibe secretii si sangerari din sanul stang.
A fost facut si testul Papanicolau,care a iesit ok,insa nu ii sp nimeni diagnosticu exact.
Pe rezultate scrie urmatoarele:

"Mastoza bilaterala-mamela stanga sangeranda
Mamografie stanga-secretie patologica san stang
Mamografia + frotiu citologic au iesit bine
Papanicolau a iesit bine
Canale galactofore dilatate.

Am rugamintea de a mi se recomanda un dr oncolog bun,pt a putea apela la el pt stabilirea diagnosticului exact,si de a scapa de teama unui posibil cancer

Multumesc anticipat

1 răspuns

- 21 Noi 2014 0:14

Buna seara,
Conform diagnosticului stabilit matusa Dvs. are mastoza - aceasta fiind o afectiune benigna a sanului, insa prezenta sangerarii indica de cele mai multe ori o afectiune maligna (cancer) la nivelul sanului.
Daca toate investigatiile de pana acum nu au fost concludente atunci ar trebui efectuate investigatii mai amanuntite (IRM).
Medicul oncolog nu stabileste diagnosticul de cancer. Pacientul este directionat catre oncolog in momentul in care diagnosticul este stabilit, cancerul este operat si este necesara chimioterapia.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde