Eruptii cutanate

Mihaela.cobaschi in 28 Feb 2015 23:17

Buna seara! Am 46 de ani si in urma cu o saptamana mi-au aparut niste vezicule pe ambele picioare pe parte exterioara pe sold..aceste vezicule au aparut dupa ce am avut o durere foarte mare de picioare timp de o luna pt care foloseam calmante. Durerea de oase si muschi o am si acum si la nivelul membrelor inferioare cat si superioare. Iar in zona in care mi-au aparut acele vezicule prezint mancarimi. Am facut analizile si factorul reumatoid a fost 64 si ASLO 200. Va rog daca puteti sa imi ziceti ce ar putea fi si unde sa merg pentru eventualele investigatii. Va multumesc!

2 răspunsuri

- 1 Mar 2015 8:42

Buna ziua,
Sunt foarte multe afecțiuni dermatologice care determina aparitia de vezicule si determina mancarime. Începand cu varicela si herpesul zoster si sfarsind cu infecții le bactetiene ale pielii. Pentru a stabili un diagnostic corect leziunile tegumentare trebuie sa fie examinate de catre un medic dermatolog. Daca este spre exemplu un herlea zoster atunci eruptia cutanata este însotită si de durere.

- 1 Mar 2015 8:46

Avand in vedere ca factorul reumatoid este pozitiv atunci este posibil sa fie prezenta o poliartrita reumatoida, insa acest rezultat trebuie interpretat in functie de contextul clinic ( semne si simptomele, examenul articulatiilor). Pentru a stabili daca va confruntări cu aceasta boala ar trebui sa consultări un medic reumatolog.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde