e posibil sa fiu insarcinata?

Uca in 10 Feb 2015 11:46 Categorie Ciclu menstrual

Am un ciclu menstrual destul de regulat. De obicei îmi vine la 27 de zile. Uneori când sunt foarte stresata îmi vine mai repede sau întârzie o zi, maxim două. În urmă cu jumătate de an am făcut un tratament cu anticoncepționale (marvelon 21) din cauza unui chist pe ovar. Problema este că ultima menstruație am avut-o pe data de 12 ianuarie. Ar fi trebuie sa îmi vină pe 7 februarie. Pe data de 31 ianuarie am avut contact. Am făcut doua teste de sarcină și au ieșit negative. În luna ianuarie am fost foarte stresata din pricina unor examene, însa apoi m-am liniștit. Nu am avut nicio pată maronie, nici nu mă dor sânii, nici nu am somnolență. Am citit despre simptomele de sarcină pe internet și nu am niciunul dintre ele. E totuși posibil sa fie o sarcina? Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră. Vă multumesc.

3 răspunsuri

- 10 Feb 2015 15:56

Buna ziua,
Cel mai probabil din cauza stresului intarzie menstruatia. Deocamdata este prea devreme pentru a putea afirma sau determina daca sunteti sau nu insarcinata. In cazul in care menstruatia intarzie mai mult de o saptamana atunci efectuati un nou test de sarcina si daca este negativ atunci consultati medicul ginecolog.

- 10 Feb 2015 16:48

Va multumesc pentru raspuns. M-am mai linistit. Intr-adevar aproape toata luna ianuarie am dormit foarte putin (de multe ori am dormit doar vreo 3-4 ore pe noapte), am lucrat aprox 15 ore pe zi, am fost foarte stresata. Voi repeta testul peste cateva zile. Va multumesc

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde