e nevoie de pastila de a doua zi?

Thad in 11 Noi 2014 19:28 Categorie Viata sexuala

Hmm..situatia nu e tocmai comfortabila dar nah.

Prietena mea era astazi peste mine, in timp ce faceam se*. La un moment dat aud ceva ce mi distrage atentia..si atunci simt ca am "scapat" ceva in ea..nu pot spune ca a fost eja**lare pt ca nu s-a simtit astfel.

ulterior, ies din ea, imi pun prezervativu (care, fie vorba intre noi, a intrat cam greu pentru ca pe**sul intrase in starea "fleasca":)). aici m-am panicat putin...n am inteles de ce.

ma rog, reusesc sa-l pun, dupa care, intentionat am vrut sa termin f rpd. cred ca intr-un minut maxim 2 am terminat.

m-am sfatuit si cu ea...nu stiu sa zic sigur! este nevoie de pastila de a doua zi?

este posibil sa am o ejculare intrerupta, pentru ca apoi sa eja**lez imediat?

n-am reusit niciodata sa opresc o ejculare in curs...mi se pare imposibil, dar eexista vreo posibilitate? nu inteleg dc a intrat in acea stare pe**sul ulterior..

va multumesc!

1 răspuns

- 11 Noi 2014 23:41

Buna ziua,
Situatia ar fi fost cu mult mai confortabila daca ati fi folosit prezervativul de la inceput si nu doar dupa ce ati simtit ca s-a eliminat un lichid.
Cel mai probabil a fost lichidul preejaculator, care poate contine spermatozoizi si deci exista posibilitatea unei sarcini. Pentru siguranta ar fi indicata pastila de a doua zi si apoi trebuie efectuat un test de sarcina pentru control la 3-4 saptamani de la contactul sexual sau la o saptamana dupa in cazul in care intarzie menstruatia.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde