Dureri in piept

aurora56 in 13 Feb 2015 9:13 Categorie Diverse

Fiica mea de 17 ani a avut in cursul unei nopti (ora 3) un puseu de durere in piept (parte superioara ) cu dificultati de respiratie. Indiferent pe ce parte statea ii era greu sa respire si o durea . Dupa o ora in care am incercat sa o calmez(pentru ca intrase in panica) i-am dat o aspirina si s-a linistit si durerea a inceput sa scada in intensitate pana s-a ameliorat .Mentionez ca in ziua precedenta facuse efort (a schiat si si-a carat singura schiurile de cateva ori si a avut momente de neliniste ca uitase sa schieze).A doua zi nu a mai vrut nici macar sa se dea cu sania dar si revenit in final .A treia zi a avut un puseu dar scut de 1-2 minute si dupa cateva zile iarasi unul scurt cand a iesit de la scoala.Medicul de familie a dat un tratament cu calciu (supradin) si pentru atacul de panica un medicament pe baza de plante pentru stres care se va administra la nevoie .Tensiunea era 9 cu 7.Acum ia supradin de 2 ori pe zi dar tot mai are puseuri scurte(1,2 min).Credeti ca trebuie sa mai consult un alt medic? Simtomele se aseamana cu angina pectorala dar nu am avut in familie antecedente ci doar probleme cu tensiune mare la varste inaintate .

3 răspunsuri

- 13 Feb 2015 10:55

Buna ziua,
Avand in vedere simptomele ar fi indicat sa consultati un medic cardiolog pentru a stabili daca exista o problema cardiaca iar daca medicul stabileste ca totul este in regula atunci cel mai probabil sunt niste atacuri de panica si ar trebui consultat un medic specialist psihiatru sau psiholog pentru psihoterapie si tratament medicamentos daca este cazul. Pana ajungeti la medic puteti folosi suplimente pe baza plante precum Bien Plus, Sedivitax, Linistress Duo Relaxare si Magne B6.

- 15 Feb 2015 8:11

Multumesc mult !Medicul de familie mi-a dat sa-i dau stresclin.Sper ca e potrivit.o sa fac si o programare la cardiolog.

- 15 Feb 2015 15:04

Stresclin este tot un supliment anxiolitic care previne crizele de anxietate. Cu placere! Va doresc multa sanatate!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde