dureri de picioare

luminita in 14 Iun 2014 15:24

buna ziua mama mea are niste probleme ingrozitore de picioare cu umflaturi si are si varicce a tot incercat diferite tratamente dar nu au dat un rezultata pozitiv cum amelioram durerile de picioare ce tratamente exista pentru a nu ne mai confrunta cu astfel de probleme ast un rs de la Dv ...

1 răspuns

- 14 Iun 2014 23:30

In cazul in care durerea nu a raspuns la tratamentul medicamentos, creme aplicate local si recomandarile generale ( fara bai fierbinti, evitarea statului prelungit in picioare, pozitionarea picioarelor la un nivel ridicat in repaus, scadere in greutate, exercitii fizice) atunci este posibil sa fie cazul de o interventie chirurgicala.
Durerea de picioare insa are mai multe cauze:
- vasculara - ingustarea vaselor de sange  ( fumatori, pacienti cu diabet zaharat sau dislipidemie) durerea apare in timpul mersului, are caracter de crampa si dispare in repaus.
- venoasa - durere la nivelul gambelor, senzatie de arsura, piciiare umflate, varice
- neuropata - afectarea nervilor. Durere ascutita sau sub forma de arsura, senzatie de arsura si furnicaturi.
In functie de afectiunile pe care le are Doamna este posibil fiecare in parte sa contribuie mai multi factori la aparitia durerii. Trebuie sa va adresati medicului de familie pt un consult si investigatii suplimentare.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde