Dureri

Catalin Tudor in 25 Apr 2015 19:19 Categorie Diverse

Buna seara,
De aproximativ 1 an, ma tot doare in zona inimii , in partea stanga a pieptului , sau in partea stanga a spatelui, dar si in ambele locuri deodata.(15 ani)

Am fost si mi-am facut EKG si film dinala la inima, dar totul a fost ok , doctorul a spus ca sunt sanatos , doar sa fac mult efort.
Dar eu nu stiu ce sa zic , sunt speriat , analizile , investigatiile , au fost bune , dar tot nu ma simt bine.
Durerile nu sunt de durata , apar si dispar , doar cateva minute , sau pe moment , dar imediat nu mai simt nimic, sunt momente in care dureaza si mai mult , dar nu asa des.

Pot avea ceva la inima? Sau doar din cauza varstei (15 ani) , doctorul parca a spus , ca sunt la varsta la care incep sa ma dezvolt si inima nu face fata, asa ca mai apar unele dureri, sau senzatia ca nu am aer.

Ma puteti ajuta? Sa imi dati ceva exemple de simtome , care apar cand sunt probleme de ale inimii? Ca nu stiu cum sa le explic pe toate. Sunt speriat, deja e de mult timp chestia asta

1 răspuns

- 26 Apr 2015 1:20

Buna seara,
Atat timp cat medicii si investigatiile efectuate au infirmat prezenta unei afectiuni cardiace atunci inseamna ca fie simptomele sunt datorate adaptarii organismului la procesul de crestere sau sunt induse psihic. Va recomand sa luati suplimente precum Magne B6, Sedivitax sau Bien Plus, Aspacardin si Extravalerianic.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde