Dureri

Catalin Tudor in 27 Feb 2015 20:12 Categorie Diverse

Buna seara,
Vin cu 2 intrebari

De catva timp , a inceput sa ma doara prin zona rinichilor , in spate, tot in acea zona si prin zona apendicitei(daca spun corect)
Pare o usturare cateodata , dar si dureri. Aceste dureri nu le am tot timpul , apar si dispar.
Nu am probleme cand urinez , nu ma ustura.
As putea avea ceva la rinichi?

Dupa ce mi-am facut un Ekg , stiti ca v-am tot intrebat de ce am dureri de piept etc..
In ultimul dimp , de vreo 3 luni n-am mai avut probleme , nu am avut dureri, nu nimic, dar continui sa simt nevoia de a trage aer in piept foarte des , tot la 2-3 minute

Acum , mi-au aparut din nou acele dureri de piept , dar mai mult in zona inimii . Acestea apar si intamplator dar mai apar si cand imi drag aer in piept( nu tot timpul)
Din ce cauza?

2 răspunsuri

- 27 Feb 2015 23:05

 Buna seara,
Ar fi indicat sa consultări medicul de familie pentru a stabili daca este o durere determinată de o apendicită si este cazul de operatie sau e doar o litiaza renala (pietre la rinichi) si este suficient tratamentul medicamentos. In plus ar utila o ecografie abdominala pentru a stabili diagnosticul. 
Privitor la durerea in piept investigatiile ar trebui continuate cu o ecografie cardiacă iar daca si aceasta infirma o afectiune cardiacă atunci luati suplimente pe baza de magneziu si vitamina b6 si pentru relaxare Bien plus sau Sedavitax.

- 28 Feb 2015 11:36

O sa merg sa imi fac o  ecografie , dar nu se poate doar Miercuri. Durerile apar si dispar , cum v-am spus , in partea dreapta
Totusi , mi-e frica sa nu am probleme la apendicita, sa nu fie tarziu Miercuri.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde