Durere in gat – amoxicilina

thekiller321 in 27 Noi 2014 13:23 Categorie Gripa

Buna ziua. De 2 zile am depistat ca imi curge nasul,iar ieri a inceput sa ma doara in gat,este ceva normal o raceala fara tusa, adica tusesc dar foarte rar,si in plus mai simt ca si cum mi-ar ''chiorii'' stomacul...din cauza mancarii nu cred ca este pentru ca am o alimentatie destul de corent.Am fost la medic..nu l-am gasit..si am mers la farmacie,cerand ceva pentru dureri de gat mi-a dat amoxicilina, si da am o senzatie de gat uscat, dar doar noaptea si putin dimineata, este buna amoxicilina pentru asa ceva? Ce pot face cu stomacul?

1 răspuns

- 27 Noi 2014 21:57

Buna ziua,
Avand in vedere simptomele pe care le prezentati farmacistul ar fi trebuit sa va recomande cel mult medicamente simptomatice pentru durere de gat si pentru nas. Raceala Dvs. mai mult ca sigur este de natura virala si antibioticul pe care l-ati luat nu v-a fost de ajutor ba din contra a contribuit la disconfortul de la nivelul stomacului.
V-as recomand in primul rand sa ajungeti la medic pentru un control si apoi sa luati pentru durerea in gat - Tantum Verde sau Hexoral spray pufuri la nivelul amigdalelor, spray de nas ex - Biorinil, Pivalone, Vibrocil, iar pentru stomac medicamente protectoare precum De-nol, Venter, Esomeprazol, Pantoprazol.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde