Durere foarte mare in urechea stanga.

BaciuRobert in 24 Noi 2014 7:06 Categorie ORL

Am otita medie supurata la urechea stanga.Am luat tratament vreo 2 zile (ciprinol,betabioptal, nasonex), iar acum ma doare in ureche foarte tare , nici nu pot dormi, si cateodata cred ca simt pulsul in ureche.Despre ce poate fi vorba? O alergie la medicament ? Cu toate ca n-am avut niciodata alergii la nimic. Betabioptal e pentru ochi, dar dr. mi-a recomdat sa-l pun in ureche.Poate fi de la asta?

1 răspuns

- 24 Noi 2014 10:18

Buna ziua,
Tratamentul pentru vindecarea otitei se urmeaza timp de minim 5 zile pentru a obtine rezultate. Medicamentele care sunt recomandate a fi aplicate la nivelul ochilor sunt considerate a fi cele mai sigure preparate din punct de vedere al alergiilor. Din acest motiv aproape toate antibioticele folosite pentru ochi se administreaza fara nicio problema la nivelul urechii sau a nasului.
De obicei pe langa tratamentul de baza al otitei se indica si un preparat care sa calmeze durerea precum (Otocalm, Otis-T, Otipax). Avand in vedere durerea severa pe care o descrieti atunci ar fi indicat sa mergeti pentru un control la medicul ORL-ist pentru a stabili cauza.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde