Durere de cap – Tomograf cefalee

bryandoru in 10 Oct 2014 22:57 Categorie Migrena

buna ziua problema mea este durera de cap ce a inceput acum 3 luni.Acum o luna si ceva am fost in vacanta in Italia si spre curiozitatea mea am fost la urgente acolo pt a ma consulta,mi-au facut tac tomograf si a rezultat o cefalee.Mi-aua dat tratament pe 5 zile cu ibrupofen care intradevar nu am mai simtit durerea decat o jumate de luna dupa care a inceput din nou,ce poate fi?! deci am facut tomograf si nu a aparut nimic grav si totusi ma doare va rog astept un raspuns va multumesc!

5 răspunsuri

- 11 Oct 2014 0:45

Buna ziua
Unde este localizata durerea de cap?
Aveti probleme cu vederea?
Tensiunea arteriala este normala?

- 11 Oct 2014 12:06

buna ziua durerea este localizata 95%in partea din fata si pe stanga si pe dreapta,cu vederea nu am probleme din cate stiu eu dar nu am facut nici un control oftalmologic pana acum,tensiunea o am normala 11-7,12-7 oscileaza,acum o luna am avut o criza de atac de panica zic eu am crezut ca fac preinfarct imi batea inima foarte tare accelerat si nu am nimic la inima am facut 2 electrocardiograme si o ecografie dolper,eu sunt mai fricos din fire cand este vorba de tumori,etc si mereu ma gandesc oare de la asta sa porneasca atacul de panica intr-un cuvant imi este frica sa nu mor,am vazut-o pe bunica mea cum a decedat si de atunci ma gandesc intr-una,insa problema cu capul nu este de la asta cu siguranta...va multumesc !

- 12 Oct 2014 22:53

Buna ziua,
Poate fi o durere de cap (cefalee) de tensiune - stres daca apare in momentele  stresante sau chiar o migrena daca este insotita si de alte simptome. Avand in vedere ca rezultatul CT nu evidentiaza tumori atunci nu sunt motive de ingrijorare. Tratamentul se face cu antiinflamatorii nesteroidiene ( ibuprofen - Nurofen, Brufen, Codamin P, Algopirin, Quarelin).

- 13 Oct 2014 13:29

va multumesc foarte mult !

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde