durere anus

Mihai Zegrean in 15 Dec 2014 18:18 Categorie Boli infectioase

buna ziua, am o durere foarte mare in interiorul anusului, de la gura anusului si pana la osul de la spate, parca la atingere se simte o usoara unflatura lunguiata si mai tarisoara, oare ce poate sa fie? Mentionez ca nu sangerez si in ciuda dureri scaunul a fost normal si nu prea dureros.

8 răspunsuri

- 15 Dec 2014 23:00

Buna ziua,
Ce varsta aveti?
Aveti scaun in fiecare zi sau va confruntati cu perioade de constipatie alternate de cele cu diaree?
Ati avut scaune ingustate cu aspect de creion?
Va stiti cu alte probleme de sanatate?

- 16 Dec 2014 10:53

buna ziua, am varsta de 29 ani, scaunul de regula in fiecare dimineata aveam acuma de cateva zile de cand am durerea doar a doua zi am facut, in ziua cand m-a luat durerea am avut o usoara diraee, nu am avut scaune inguste cu aspect de creion, alte probleme de sanatate nu am inafara de amigdale foarte sensibile

- 16 Dec 2014 21:40

Buna ziua,
Va recomand sa va adresati unui medic gastroenterolog pentru un consult si investigatii suplimentare ( rectosigmoidoscopie) pentru a determina exact etiologia respectivei formatiuni prezente in interiorul anusului. Poate fi un hemoroid inflamat, un abces anal, un polip sau in cel mai rau caz o tumora canceroasa ( de obicei apare si sangerare!!!).

- 16 Dec 2014 22:13

va multumesc foarte mult D-na Dr., dimineata am proramare la medic ca nu mai pot indura atata durere.

- 21 Dec 2014 0:36

BUNA SEARA! vreau sa va aduc vesti in privinta mea D-na Dr. m-am prezentat miercuri la spital si am fost diagnosticat cu abces perianal frumusel si dolofan de 50mm si 35mm am fost operat de urgenta dupa masa cu rahianestezie si drenarea abcesului, acuma sunt acasa nu sunt cusut la taietura dar tot imi curge acolo un lichid asa de culoarea puroiului oare e normal, am tratament cu antibiotic de durut nu ma doare, marti trebuie sa merg la control dar parca sunt stresat de treaba asta, oare e normal?

- 21 Dec 2014 9:35

Buna ziua,
Din pacate toate tipurile de abces necesita o perioada lunga de recuperare timp in care zona respectiva poate sa supureze in continuare, iar de fiecare data cand veti fi consultat de medicul chirurg acesta va pansa si va curata abcesul pana cand se obtine vindecarea si inchiderea abcesului. Trebuie sa aveti foarte multa rabdare si o igiena foarte stricta a zonei respective.

- 28 Ian 2015 18:52

BUNA SEARA! NEDUMERIRILE SI GRIJILE PARCA SE TIN LANT DE CAPUL MEU LA O LUNA SI 2 SAPTAMANI APROAPE DUPA OPERATIE TOT DRENEAZA ABCESUL DAR PARCA E SI O USOARA DURERE, SI MI SE CAM IRITA ZONA ORICT MA STADUIESC EU SA O TIN CURATA SI USCATA, AM INCEPUT SI MUNCA DE 2 SAPTAMANI CEI DREPT NU PREA AM TIMP DE STAT SI MAI AM SI DE PUS MANA PE CATE CEVA MAI GREUT ASA PANA LA 25 DE KG OARE AM VOIE SA RIDIC SI CE POATE FI CU DUREREA SI IRITATIA? AM LUAT 10 ZILE ANTIBIOTIC DUPA OPERATIE SI DE ATUNCI NIMC, POSIBIL SA DEGENEREZE O FISTULA?

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde