Durere a tendonului pieptului

Gabriel George in 2 Mai 2016 19:53 Categorie Ortopedie

Buna ziua
Nu stiu daca am ales categoria potrivita dar sper ca ma puteti ajuta. De ceva timp ma doare(cred eu) tendonul pieptului stang la imbinarea cu umarul. De asemenea umarul meu stang este mult mai instabil ca cel drept. Acum mai multi ani am cazut pe mana stanga dar nu a fost rupta sau sa fi fost vreo entorsa si tin sa mentionez ca merg la sala. Ma doare la atingerea tendonului la de exemplu cand ma spal pe maini. Ce as putea face pentru a ma vindeca? As dori sa pot sa continui practicarea acestui sport. Inca ceva as vrea sa mai adaug: am vazut ca atunci cand fac impins la piept coltul stang tremura excesiv desi greutatea este una relativ mica si nu trebuie sa ma fortez ca sa o ridic.

1 răspuns

- 3 Mai 2016 9:41

Buna dimineata ,
Da , ati ales categoria potrivita : ortopedie . Deci e de facut un consult in acest sens , daca investigatiile nu arata ceva patologic atunci,  dupa parerea mea,  trebuie  continuat sub indrumarea unui medic recuperator proceduri fizioterapice si kinetoterapie .
Apropos , de greutatile cu care lucrati :  daca nu puteti face serii de cel putin 20 de repetari atunci greutatea e prea mare ! Sigur exagerati si daca nu v- or fi consecinte neplacute , inseamna ca sunteti tare norocos !

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde