Durere

Andrei1 in 28 Feb 2015 17:02 Categorie Diverse

Buna ziua!
In urma cu 2 ani am inceput sa am diverse episoade de tahicardie, insotite de o usoara senzatie de durere/discomfort in partea stanga a abdomenului.
Aceste episoade s au agravat in ultimelele luni, apar saptamanal sau chiar de mai multe ori pe saptamana. Durere in partea stanga, sub coaste, tahicarie, dispnee, senzatie de nod in gat, senzatie de sufocare, tremur, frison, uneori amorteli si ameteli. In prezent nu fac fata la niciun fel de efort fizic. Am facut diferite investigatii la:
-inima: ECG, ECOCARDIOGRAFIE, HOLTER- totul a fost bine
-sange
-ecografie abdominala
Singurul diagnostic a fost de boala tiroida autoimuna, mostenita de la mama, care mi s a spus ca nu ma afecteaza cu nimic.

Inainte de toate aceste simtome am consumat steroizi, pentru o perioada mai lunga de timp, dar am avut parte si de o accidentare la cap in urma cu 3 ani. Am facut RMN in ziua accidentarii si totul a iesit bine.
Va rog sa mi recomandati ceva, sa ma directionati cumva pentru ca nu mai am liniste

3 răspunsuri

- 28 Feb 2015 21:51

Buna ziua,
Ar fi indicat sa efectuati si o monitorizare ECG Holter care ar putea înregistra prezenta tulburărilor de ritm cardiac (tahicardie). In plus ar trebui efectuate dozari ale hormonilor tiroidieni deoarece afecțiunile tiroidei pot determina tulburări de ritm. Daca se infirma o afectiune cardiacă si tiroidiana atunci puteti lua suplimente pe baza de calciu, magneziu si B6 + extravalerianic.

- 28 Feb 2015 22:53

Am efectuat monitorizarea ECG Holter totul a fost in regula. Iar la analizele de sange de asemenea am efectuat TGO, TGP, TSH, ATPO.
Ar trebui sa mai fac si altele?

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde