Diagnostic dupa operatia de amigdalectomie? Cui ma adresesez?

simonaelenal in 27 Noi 2014 4:44 Categorie Alergii

Dupa o operatie de amigdalectomie acum 3 luni si un tratament cu antiinflamatori si antibiotice acuz niste afectiuni si anume, in urma cu 2 saptamani am luat o pastila de nospa si imediat dupa mi s-a umflat buza superioara(am mai luat nospa fara sa acuz vreo afectiune) la o saptamana mi s-a umflat din nou buza superioara fara sa iau pastila sau sa consum un produs care sa-mi provoace aceasta afectiune. Mai acuz si o urticare (blânde) destul de dese in ultima saptamana , precizez ca in urma cu 2 saptamani mi s-a umflat si ploapa superioara a ochiului (pleoapa rosie si vanta) urmarind indeaproape am constatat prezenta unui urcior sub pleoapa, dupa 3 zile mi-a aparut sub pleoapa un salizon zic eu , nu acuz dureri, si inca ceva de 3 zile acuz dureri in maini si picioare absurde o durere constanta in toata mana/picior, nu un loc anume si chiar acum cateva minute mi-a amortit mana de cateva ori bune . Imi puteti spune daca aceste afectiuni pleaca de la stomac in urma tratamentului ?(in urma operatiei am pierdut cateva kg.) Cu atatea afectiuni nu as sti unde trebuie sa apelez? Multumesc !!

3 răspunsuri

- 27 Noi 2014 11:48

Buna ziua,
Simptomele pe care le prezentati nu au nicio legatura cu operatia de acum 3 luni. Cel mai probabil sunteti alergica la No-Spa si v-as recomanda sa nu mai folositi acest medicament in mod experimental deoarece daca intr-adevar exista o alergie medicamentoasa atunci puteti ajunge la edem glotic (sufocare).
Va recomand sa consultati un medic alergolog pentru a stabili exact cauza alergiilor Dvs ( buze, pleoape umflate si urticarie pe piele). Apoi trebuie sa va adresati unui medic oftalmolog pentru a stabili exact daca exista o afectiune inflamatorie la nivelul pleoapei ( orjelet - urcior sau chlazion) si pentru a primi tratament corespunzator.
Pentru durerile de la nivelul mainilor si a picioarelor ar fi indicat sa consultati un medic reumatolog pentru a stabili exact cauza acestor simptome.

- 27 Noi 2014 15:03

Am luat no-spa si inainte de aceasta operatie si nu am suferit vreo afectiune, iar la aproximativ 2 saptamani mi s-a umflat buza superioara din nou , este posibil sa se dezvolte aceasta alergie in urma operatiei , organismul fiind slabit?
Sunt mult mai sensibila in urma acestei interventii?
Va multumesc pentru rabdare si promtitudine! o zi frumoasa!

- 27 Noi 2014 22:31

Nu se cunoaste exact cauza alergiilor, insa ar fi indicat sa consultati un medic alergolog pentru a stabili la ce anume sunteti alergica si ce determina umflarea buzelor, a pleoapelor si urticaria.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde