De ce imi intarzie menstruatia?

DenisaM in 11 Dec 2014 14:03 Categorie Ciclu menstrual

Buna ziua. Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra. In urma cu 3 luni, in luna septembrie mi-am inceput viata se*uala, menstruatia mi-a venit normal in urmatoarele 2 luni respectiv octombrie si noiembrie insa luna aceasta mi-a intarziat 4 zile. Tin sa mentionez ca din luna septembrie nu am mai avut nici un alt contact se*ual iau nedumerirea mea este de ce nu imi vine menstruatia luna aceasta deoarece eu am avut mereu un ciclu regulat. Este posibil sa fie o dereglare ? Deoarece durerile abdominale si durerile de sani le am obisnuit cum trebuia inainte de venirea menstruatiei...As vrea sa stiu daca sunt sanse sa fiu insarcinata chiar daca lunile trecute ciclul mi-a venit normal sau este doar o dereglare. Sunt foarte stresata in privinta asta si as fi tare multumita daca mi-ati raspunde. Va multumesc!

1 răspuns

- 11 Dec 2014 14:29

Buna ziua,
In principiu avand in vedere ca menstruatia a venit in ultimele 2 luni, atunci sansele de a fi insarcinata sunt foarte reduse. 
In cazul in care menstruatia intarzie mai mult de o saptamana atunci pentru orice eventualitate efectuati un test de sarcina. Daca este negativ atunci cel mai probabil e doar un dezechilibru hormonal care poate sa fie temporar sau in conditiile in care si urmatoarele luni menstruatia este neregulata atunci va fi necesar sa consultati un medic endocrinolog. 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde