Contact se*ual urmat de sangerare, posibila infectie

MariusGA in 22 Dec 2014 20:27 Categorie Sarcina

Buna, in date de 18.12.14 am avut un contact se*ual protezat cu iubita mea, dupa ce am terminat desi din prezervativ nu a iesit nimic si nu era spart (l-am verificat cu apa si aer) era un lichid alb un pic laptos.Sa fie de la ea?
Astazi 22.12.14 dupa urinare a avut o mica sangerare la prima stergere iar la a doua urinare un pic rozaliu...Sa ma ingrijorez, este posibil sa fie insarcinata. Rog raspuns rapid. o sa asteptam pana in 28 sa facem un test dar pana atunci va rog sa ma linistiti cu un raspuns.

1 răspuns

- 22 Dec 2014 22:24

Buna ziua,
Faptul ca in urma contactului sexual pe prezervativ a ramas un lichid alb laptos semnaleaza faptul ca este posibil ca iubita ta sa aiba o infectie vaginala. Prezenta unei infectii la nivel genital poate sa determine o sangerare la nivel genital in urma contactului sexual, dar in acelasi timp poate ascunde si afectiuni mai grave. (cancer de col uterin).
In primul rand trebuie stabilit daca sangerarea s-a produs de la nivel genital (vagin) sau urinar ( vezica urinara si uretra).  Daca sangerarea a fost in urma eliminarii urinii atunci poate fi determinata de o infectie urinara.
Prietena ta ar trebui sa consulte in primul rand medicul ginecolog pentru o cultura din secretia vaginala si tratamentul corespunzator. Eventual daca este cazul si o urocultura.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde