ciuperca leptotrix

vali30 in 20 Dec 2014 23:47 Categorie Boli genitale feminine

in urma unui control ginecologic am fost diagnosticata cu o ciuperca leptotrix.tin sa precizez ca de 4 luni o am si am tot luat tratamente peste tratamente dar tot nu trece.in prima faza mi s-a spus ca ar fi o candidoza vag**ala,iar apoi la ultimul control mi-a iesit ca nu ar fi candidoza ci leptothrix.mi s-a dat ca tratament:metronidazol 250mg, tergynan ovule si orungal tablete timp de 5 zile. am luat tratamentul si vad ca nici o imbunatatire.ca si simptome am o usoara usturime interioara si pe exterior roseata.
va rog frumos sa imi spuneti ce as mai putea face? poate fi si din cauza alimentatiei? eu mananc zilnic dulce dar in cantitati mici.
se poate sa fie cronica aceasta ciuperca si de aceea sa nu treaca?

3 răspunsuri

- 21 Dec 2014 9:18

Buna ziua,
Intotdeauna atunci cand o infectie genitala persista trebuie cautata cauza care poate sa fie coexistenta unui alt microb, utilizarea de anticonceptionale, sarcina sau diabetul zaharat, igiena necorespunzatoare in timpul contactului sexual, folosirea de dispozitive contracpetionale locale. Dulciurile intretin infectiile cu ciuperci si le creeaza un medic propice dezvoltarii. Va recomand sa mergeti la un control ginecologic si pentru a va recomanda un nou tratament.

- 21 Dec 2014 16:42

multumesc,probabil din cauza alimentatiei persista,deoarece din cele enumerate mai sus nu folosesc si nici nu am diabet. am sa merg din nou la medic sa imi schimbe tratamentul.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde