ciclu neregulat

Daniela Blindu in 2 Ian 2015 14:41 Categorie Ciclu menstrual

Bună ma numesc Daniela și în urma cu 9 luni în urma am născut și nu mia venit ciclu.. eu nu alăptez și nici nu am alăptat ce vreau să menționez este ca am născut prin cezariana.am fost la medicul care ma operat și mea zis ca sa îmi vina ciclu sa iau orgamentril 2 comprimate pe zi timp de 5zile și după sa aștept o săptămână și o sa îmi vină ciclu.. Într-adevăr mea venit dar după 11 zile de la ciclu am făcut se* neprotejat cu spermatozoizi eliberați în vag** este posibil sa rămân însărcinată..vreau sa menționez ca înainte de prima sarcină an avut ciclu o luna da și o luna nu.. Aștept un răspuns vă mulțumesc anticipat

1 răspuns

- 2 Ian 2015 20:46

Buna ziua,
Va recomand sa consultati in primul rand un medic endocrinolog pentru dozari hormonale astfel incat sa se determine exact cauza lipsei menstruatiilor. In plus consultati din nou medicul ginecolog pentru stabili cum trebuie sa procedati in continuare.
Avand in vedere ca ati avut un contact sexual neprotejat atunci exista posibilitatea de a ramane insarcinata, in sansele sunt destul de reduse datorita faptului ca ciclul Dvs. nu este regulat.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde