Candida

smb002 in 20 Feb 2015 12:53 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Buna ziua.
Acum 2 ani mi-am inceput viata se*uala. Dupa doar cateva luni, ma confrunt cu o problema. Secretie abundenta si branzoasa alba, mancarimi si iritarea labiilor iar la penetrare uneori am dureri. Secretia se vede chiar de la intrarea in vag**. Am incercat doar cu bai in sezut cu ceai (coada soricelului, pelin si inca cateva ) Simptomele dispareau si reveneau. N-am incercat niciodata un tratament pentru ca nu stiu de care. Am luat doar 1 saptamana urinalakut doarece aveam si urinari frecvente din cauza acestei probleme. Am auzit de ovule si crema pentru exterior sa dispara mancarimile.
Eu daca am aceasta problema, partenerul de ce nu este afectat?
Va rog , spuneti-mi despre ce ar putea fi vorba. Un tratament pe care ar trebui sa il urmez. Chiar vreau sa dispara , sa revina totul la normal. Va multumesc!

1 răspuns

- 20 Feb 2015 17:41

Buna ziua,
Conform simptomelor pe care le prezentati va confruntati cu infectie vaginala determinata de Candida albicans. Aceasta infectie nu este o boala cu transmitere sexuala ci apare din cauza scaderii imunitatii organismului si este legata de consumul in exces de dulciuri ( zahar). Ar trebui sa va adresati medicului ginecolog pentru un consult si tratament corespunzator. Tratamentul de obicei consta in administrarea orala de Fluconazol, iar local ovule (ex Lomexin, Canesten, Cervugid) si crema la exterior pe vulva - Ex Clotrimazol.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde