Buna ziua. Copilul meu are 6 ani,dar din luna a 6-a dupa nastere a inceput sa aiba probele mereu racit,cu nasucul infundat si febra. Dar problemele s-au agravat abia in luna octombire a anului trecut,atunci cand s-a intervenit chirurgical pentru indepartarea polipilor. De atunci copilul este mereu racit,mereu cu dureri si o infectie in gat care nu trece indiferent de medicamentele pe care i le administrez. Dupa repetarea in nestire a analizelor mi s-a spus doar ca are un microb puternic dar numele acestuia nu iese la analize. Acum face un tratament cu moldamin,dar se pare ca nici acesta nu-si face efectul Pilule pentru intarirea imunitatii nici atat. Va rog din suflet sa-mi dati un sfat. Exista cumva un medicament mai puternic pe care sa-l pot cumpara? Va multumesc anticipat si va urez o zi minunata. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

00938 in 13 Feb 2015 12:19 Categorie Bolile copilariei

Buna ziua. Copilul meu are 6 ani,dar din luna a 6-a dupa nastere a inceput sa aiba probele mereu racit,cu nasucul infundat si febra. Dar problemele s-au agravat abia in luna octombire a anului trecut,atunci cand s-a intervenit chirurgical pentru indepartarea polipilor. De atunci copilul este mereu racit,mereu cu dureri si o infectie in gat care nu trece indiferent de medicamentele pe care i le administrez. Dupa repetarea in nestire a analizelor mi s-a spus doar ca are un microb puternic dar numele acestuia nu iese la analize. Acum face un tratament cu moldamin,dar se pare ca nici acesta nu-si face efectul Pilule pentru intarirea imunitatii nici atat. Va rog din suflet sa-mi dati un sfat. Exista cumva un medicament mai puternic pe care sa-l pot cumpara?
Va multumesc anticipat si va urez o zi minunata. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

1 răspuns

- 13 Feb 2015 23:37

Buna ziua,
Avand in vedere ca urmati un tratament cu Moldamin atunci mai mult ca sigur este cazul de o infectie in gat cu Streptococul Beta hemolitic insa acesta ar fi trebuit sa fie prezent in exsudatul faringian pentru a se justifica tratamentul injectabil.  De obicei aceasta bacterie este eliminata fara nicio problema cu ajutorul penicilinei (Moldamin) si nu este necesar sa fie schimbat antibioticul. Ar trebui doar sa intariti imunitatea organismului impotriva bolilor prin suplimentarea alimentatie cu alimente bogate in vitamina C sau suplimente de vitamina C + Imunomix, Colostru cu probiotice. Esberitox, Isoprinosine + vaccinare orala cu Luivac si antipneumococica (Prevenar, Synflorix).

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde