Buna ziua

soryn in 12 Feb 2015 12:12 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Am 43 de ani si an urma cu un an mia iesit neste pete pe pe**s dar numereu ami ies si dispar si cand am contact se*ual cu sotia ami ies si maustura ce pot face eu am si diabet ce pastile sa ia casa scap de asta va multumesc..,

5 răspunsuri

- 12 Feb 2015 12:43

Buna ziua,
Este a 3 a oara cand va raspund la aceeasi intrebare...

Conform descrierii este posibil sa fie o balanita candidozica, determinata de o ciuperca denumita Candida Albicans. Nu este obligatoriu o boala cu transmitere sexuala, dar poate fi favorizata de contactul sexual sau de scaderea imunitatii organismului (in contextul diabetului pe care il aveti).
Ar fi indicat sa consultati un medic dermatolog sau urolog pentru a evalua leziunile respective si a primi un tratament corespunzator. Tratamentul de obicei consta in administrarea unui comprimat de Fluconazol pe cale orala si local crema antifungica precum Clotrimazol.

- 17 Feb 2015 8:34

Buna zioa amloat pastile Fluconazole si cam ma mananca pielea ore de la pastile?

- 17 Feb 2015 14:50

Buna ziua,
Daca cititi ceea ce v-am scris mai sus acolo este mentionat faptul ca se ia un singur comprimat de Fluconazol, deci nu inteleg de ce vorbiti la plural despre pastile de Fluconazol. In plus nu ar fi trebuit sa luati tratament fara sa consultati un medicul dermatolog sau urolog, asa cum v-am recomandat.

- 4 Mar 2015 9:08

Buna ziua ,     amloat tratamentu 7 zile si dupa o saptamana mia aparut iar pete rosi samai continui cu Clotrimazol 7 zile? Va multumesc.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde