Buna ziua

soryn in 12 Feb 2015 11:36 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Domnule doctor, amieu o problema cu ceaia demai jos in urma cu un an si cateva luni mi-au aparut pe pe**s in urma contactului se*ual pete rosii care in timp formeaza ceva albicios pe capul pe**sului, si imi dau o senzatie de mancarime si disconfort si o mancarime la funr eu cu 5 ani an urma amfacut o operatie de hernie deatunci miau depistat diabet si iau glibomet.

si de fiecare data le-am tratat cu nidoflor le dadeam o singura data...imi lua din mancarime si in cateva zile treceau, dar la urmatorul contact se*ual, mai ales daca acesta decurgea putin mai uscat sa zic asa adica nu era bine umezita zona de frecare acestea reapareau. Sunt casatorit si contactele se*uale de care vb nu au loc decat cu sotia. ideea este ca nu reusesc sa mai scap de ele.

va rog sa ma ajutati......multumesc mult

1 răspuns

- 12 Feb 2015 11:38

Buna ziua,

Conform descrierii este posibil sa fie o balanita candidozica, determinata de o ciuperca denumita Candida Albicans. Nu este obligatoriu o boala cu transmitere sexuala, dar poate fi favorizata de contactul sexual sau de scaderea imunitatii organismului (in contextul diabetului pe care il aveti).
Ar fi indicat sa consultati un medic dermatolog sau urolog pentru a evalua leziunile respective si a primi un tratament corespunzator. Tratamentul de obicei consta in administrarea unui comprimat de Fluconazol pe cale orala si local crema antifungica precum Clotrimazol.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde