Buna ziua

sorinel12 in 12 Feb 2015 9:37 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Domnule doctor, in urma cu un an si cateva luni mi-au aparut pe pe**s in urma contactului se*ual pete rosii care in timp formeaza ceva albicios pe capul pe**sului, si imi dau o senzatie de mancarime si disconfort.
de fiecare data le-am tratat cu nidoflor le dadeam o singura data...imi lua din mancarime si in cateva zile treceau, dar la urmatorul contact se*ual, mai ales daca acesta decurgea putin mai uscat sa zic asa adica nu era bine umezita zona de frecare acestea reapareau. Sunt casatorit si contactele se*uale de care vb nu au loc decat cu sotia. ideea este ca nu reusesc sa mai scap de ele.

va rog sa ma ajutati......multumesc mult

3 răspunsuri

- 12 Feb 2015 11:13

Buna ziua,
Conform descrierii este posibil sa fie o balanita candidozica, determinata de o ciuperca denumita Candida Albicans. Nu este obligatoriu o boala cu transmitere sexuala, dar poate fi favorizata de contactul sexual sau de scaderea imunitatii organismului. Ar fi indicat sa consultati un medic dermatolog sau urolog pentru a evalua leziunile respective si a primi un tratament corespunzator. Tratamentul de obicei consta in administrarea unui comprimat de Fluconazol pe cale orala si local crema antifungica precum Clotrimazol.

- 13 Feb 2015 18:21

buna seara si cum seia fluconazoi cate pe zi va multumesc

- 14 Feb 2015 0:08

Fluconazolul se administreaza in doza unica adica o singura pastila. Tratamentul oral este pentru o sigura zi.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde