Boala Peyronie

Andreeas839 in 2 Ian 2015 21:14 Categorie Boli genitale masculine

Buna seara!As vrea sa va intreb daca exista vreun remediu de vindecare a bolii Peyronie.Am auzit ca se poate chirulgical si cu aparate speciale dar sunt destul de tanar,am doar 16 ani si imi e oarecum rusine sa merg la doctor cu problema asta.Si as vrea sa stiu daca exista vreun remediu pe care sa il stiu doar eu.Sunt asa de cand ma stiu dar acum am crescut si a inceput sa ma intereseze sa imi indrept pe**sul.nu ma doare cand este erect si nu este intr un stadiu grav cred eu pentru ca este curb dar nu este foarte tare.As aprecia daca ati putea sa ma ajutati.O seara buna!

5 răspunsuri

- 2 Ian 2015 22:37

Buna seara,
Tratamentul nu este necesar decat in cazul in care aceasta afectiune produce durere sau afecteaza activitatea sexuala. In primul rand trebuie sa ajungi la varsta matura cand penisul este complet dezvoltat si apoi doar in cazul in care determina durere si impiedica activitatea sexuala atunci trebuie sa te adresezi unui medic urolog. Foarte multi barbati se confrunta cu aceasta problema, dar acest lucru nu ii impiedica sa aiba o viata absolut normala. In afara de tratamentul medical alte variante nu exista si nu sunt recomandate.

- 2 Ian 2015 22:46

Am inteles!Multumesc frumos!am citit pe internet ca daca nu e intr un stadiu foarte grav se poate indrepta si cu miere.este adevarat?

- 3 Ian 2015 22:37

Poti sa faci tot felul de experimente, dar in mod sigur nu au cum sa dea rezultate si nu exista supliment sau preparat minune care sa rezolve aceasta problema ... Avand in vedere ca nu este foarte curbat, cel mai bine ar fi sa fi sa consulti medicul pentru a stabili daca este cazul sau nu de tratament. Altfel poti avea o viata perfect normala si daca este putin curbat.

- 6 Ian 2015 17:19

Aha!dar imi puteti spune ce fel de tratamente se pot aplica?ma scuzati ca sunt asa insistent dar chiar vreau sa am un penis drept si normal :)

- 6 Ian 2015 22:15

Nu sunt in masura sa recomand metode de tratament care nu sunt medicale si nu au la baza dovezi stiintifice.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde