Betisoare de urechi in anus

andreidorin in 10 Noi 2014 22:13 Categorie Diverse

Buna seara, am o problema cam jenanta dar nu stiu la cine sa apelez. Acum 2 zile mi-am introdus in anus mai multe betisoare de urechi. Astazi dimineata am avut crampe abdominale iar cand am avut scaun am gasit un betisor in wc. Nu mi-am dat seama daca a fost si sange. Dupa asta mi-au trecut durerile dar tot parca le mai simt putin. Exista vreo posibilitate sa mai fii ramas vreun betisor inauntru? Cum pot sa aflu sigur? Cat de grav e ce mi s-a intamplat? Iar daca a mai ramas ceva cum il pot scoate? Multumesc anticipat.

5 răspunsuri

- 10 Noi 2014 22:52

Buna seara,
Trebuie sa mergeti de urgenta la medicul gastroenterolog pentru o rectosigmodoscopie si indepartarea respectivelor betisoare altfel exista riscul de perforatie, urmata ulterior de complicatii grave.
Atat timp cat mentionati ca ati gasit doar un sigur betisor in wc atunci cu siguranta restul betisoarelor au ramas inauntru. Nu exista nicio posibilitate de a indeparta betisoarele prin tratament la domiciliu fara sa existe riscuri.

- 11 Noi 2014 9:13

Betisoarele nu le-am introdus de tot. Capetele au ramas afara. Apoi le-am scos pe toate. Am fost surprins cand am gasit unul in wc. Si speriat in acelasi timp, ma gandesc ca asa cum a ramas unul se poate sa mai fi ramas unul. As vrea sa stiu cum ma pot convinge ca nu mai e niciunul acolo si deasemenea ca nu e afectat nimic inauntru. Mentionez ca mai am usoare dureri abdominale si am observat ca imi vine sa ragai si sa scot gaze mai des ca in mod normal.

- 11 Noi 2014 11:03

Puteti printr-un tuseu rectal sa examinati zona rectului pentru a stabili daca mai este vre-un betisor in interior, insa exista posibilitatea sa nu se simta nimic la deget si sa fie undeva mai sus. Fara un control medical nu exista siguranta ca nu sunt prezente leziuni determinate de un eventual betisor ramas in interior. Ati mai putea incerca o clisma evacuatorie pentru a indeparta tot continutul intestinal.

- 11 Noi 2014 11:08

Va multumesc mult pentru raspunsuri. La ce doctor trebuie sa merg?

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde