Asi dori un tratament

driana in 23 Feb 2015 19:11 Categorie Boli ale sistemului digestiv

Buna ziua!Am fost operata de multi ani de colecist iar acum dupa multi ani avand un discomfort abdominal,o durere surda in partea dreapta,am facut un ecograf in care mi-a iesit coledocul imflamat(14 mm) si in fiecare zi am crize diareice cu crampe abdominale si scaunul este abundent de culoare galben-portocaliu,mi s-a spus ca se elimina lichidul biliar si s-ar putea sa am colonul iritabil.Asi vrea sa stiu ce tratament sa urmez,dat fiind faptul ca am luat la nevoie alternativ bilichol,redigest si fiobilin si asi vrea sa mai adaug ca ficatul si pancreasul sunt in limite normale.Ma ingrijoreaza lichidul abundent de culoare galbena eliminat prin scaun.Regim nu am prea tinut.Va multumesc

3 răspunsuri

- 23 Feb 2015 21:02

Buna ziua,
Ati consultat un medic gastroenterolog? Ati efectuat o endoscopie digestiva? Analizele de laborator sunt in limitele normale (bilirubina, TGO, TGP,fosfataza alcalina)?

- 24 Feb 2015 20:38

Am fost la gastroenterolor,mi-a prescris fiobilin,redigest si colebil pe care le-am luat din cand in cand,endoscopie digestiva nu am facut iar analizele acestea de laborator sunt in limite normale.

- 25 Feb 2015 22:00

De obicei tratamentul pentru sindromul de intestin iritabil consta in primul rand in regim alimentar si apoi in administrarea de medicamente precum Ibutin, Debridat, Motilium.
Aveti mai multe informatii despre sindromul de intestin iritabil in urmatorul articol:
http://consultadoctorul.ro/articole-medicale/tratamentul-sindromului-de-intestin-iritabil/
Ar fi indicat sa cereti o a doua opinie din partea unui medic gastroenterolog pentru a beneficia de un tratament corespunzator atat al afectiunii digestive cat si a a celei biliare.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde