Arsura cu basica pe picior

george74 in 15 Dec 2014 21:39 Categorie Afectiuni ale pielii

Buna ziua, mi-a aparut pe picior mai sus de glezna o arsura cu basica mare ca si cum m-am fript de ceva...Am intepat basica, am eliminat lichidul, iar de atunci nu mai imi trece, am dat cu baeocin crema si praf..Intr-un tarziu a facut coaja, apoi am dat din nou cu praf si mi-a inmuiat coaja si sa facut un lichid pe pansament, iar acum iar ma ustura..As vrea sa stiu de la ce ar fi putut aparea aceasta arsura fara sa ma frig de nimic..Mentionez ca stau foarte mult in picioare la serviciu si stau si pe loc 8 ore...Si daca puteti sa imi recomandati alt medicament..Va multumesc..

1 răspuns

- 15 Dec 2014 23:10

Buna ziua,
Conform descrierii leziunea descrisa de Dvs. este o bula cu lichid, aceasta apare de obicei intr-o afectiune care se numeste pemfigus.
Pemfigusul este  boala autoimuna in care organismul isi ataca propriile tesuturi. Va recomand sa va adresati medicului dermatolog pentru un diagnostic corect, investigatii suplimentare si tratament corespunzator. Nu este normal sa apara aceste leziuni fara sa se produca o arsura a pielii sau fara un traumatism local.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde