Anexita… tratament, sfaturi

georgiana26 in 14 Dec 2014 20:08 Categorie Boli genitale feminine

buna seara, de o luna si jumatate ma confrunt cu o anexita...in prima faza am mers la doctor si mi s-a prescris sa iau agumentin de 1000 si diclofenac...nu mi-a trecut ...apoi mi-a prescris ciprofloxacina de 1000 mg+ diclofenac..inca un tratament de 7 zile...fara nici un rezultat, apoi doctorul mi-a recomandat sa fac terapie cu laser ...pana acum am facut 3 sedinte..dar nu inteleg de ce am dureri foarte mari....nu stiu ce sa ma mai fac...va rog. sa ma sfatuiti ce sa fac in continuare!!

1 răspuns

- 14 Dec 2014 23:17

Buna seara,
Buna ziua,
In functie de tipul microbului care a determinat anexita (gonococ, ghlamydia s.a) tratamentul poate fi mai de lunga durata.
Pentru a ajunge infectia de la nivelul vaginului, la uter si ulterior la ovare si trompe (anexe) au durat luni de zile astfel incat pentru a scapa de aceasta anexita trebuie sa aveti rabdare si sa mergeti periodic la medicul ginecolog pentru tratament si control daca s-a vindecat infectia.
Nu se poate vindeca o infectie de lunga durata dupa un tratament de scurta durata, deoarece antibioticele nu ajung foarte usor la acest nivel.
Anexitele necesita un tratament mai special in care se pot face instilatii cu antibiotice la nivelul anexelor. Medicul ginecolog va poate explica toate alternativele de tratament in functie de istoricul bolii Dvs. si de tipul de microb care a a determinat infectia. 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde