Amorteala degete si durere maini

deeab88 in 19 Aug 2016 11:54 Categorie Neurologie

De la inceputul acestui an am avut niste dureri puternice (ca niste intepaturi )in partea de sus a spatelui. In luna martie , in timp ce eram bolnava de laringita, brusc mi-au amortit degetul mic si inelar de la mana stanga.
Am fost la doctor iar la recomandarea lor, am facut radiografie, rmn toracal , cervical si la cap si mi-au gasit o spondiloza cervicala dar care nu necesita operatie.
Intre timp simptomele mele s-au agravat, degetele mele sunt in continuare amortite iar de cateva luni au inceput sa ma doara ambele maini foarte tare (as descrie aceasta durere ca o durere de oase, de articulatii , ma mananca si ma dor degetele si mainile).Mi s-a intamplat sa ma trezesc in unele nopti cu mainile amortite.
De la neurologie mi s-a dat o recomandare pentru un emg, l-am facut dar nu mi-au gasit nimic.Mi-au zis sa ma intorc din nou la medicul neurolog.
In urma cu cateva zile a inceput sa imi amorteasca capul si obrazul stang iar ieri , dupa ce am facut niste exercitii fizice a inceput sa imi tremure mana stanga (nu o mai puteam controla).
Va rog sa ma ajutati cu un sfat intrucat sunt foarte speriata de aceste amorteli si dureri.A inceput sa imi afecteze grav calitatea vietii.Mentionez ca am 28 de ani si mi s-au dat tratamente cu milgamma, thiossen, solpadeine efervescent, complex de vitamina B , ginkobilloba dar nu au avut rezultate.Unde as putea sa ma adresez mai departe?

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde