Am calcat stramb!

Alex3 in 23 Dec 2014 23:10 Categorie Ortopedie

Am calcat stramb (spre exterior) in urma cu o luna. Initial am crezut ca este o entorsa destul de usoara, avand in vedere ca puteam sa calc normal, sa alerg, sa joc fotbal . Piciorul era totusi umflat si m-am dus la doctorul ortoped, iar acesta mi-a recomandat gheata si repaus. Repaus nu am putut face(practic fotbal), insa gheata am folosit din plin. Piciorul meu nu s-a dezumflat complet inca, dar totusi nu am dureri. Simt doar ca piciorul este fragil, asa ca folosesc si o fasa elastica.
As dori sa stiu si parerea dumneavoastra despre ceea ce consider eu a fi o entorsa(stiu ca pana se vindeca complet va fi umflat) si ce imi puteti recomanda fara consult. Apelez la dumneavoastra fiindca este Craciunul si nu pot vizita un medic.
Multumesc anticipat !

1 răspuns

- 24 Dec 2014 12:16

Buna ziua,
Din pacate ar fi trebuit sa respectati indicatiile medicului ortoped si anume sa tineti in repaus articulatia respectiva. In momentul de fata vindecarea s-a produs vicios si din acest motiv exista o instabilitate la nivelul articulatiei. Va recomand ca dupa sarbatori sa consultati medicul ortoped pentru a evalua functionalitatea articulatiei si daca este cazul sa incepeti recuperarea medicala prin kinetoterapie sau fizioterapie.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde