Simptome Anexita

Diana Sanda in 6 Oct 2015 11:35 Categorie Boli genitale feminine

acum 3 saptamani (dupa ce facusem baie si umblase desculta prin casa)am avut niste intepaturi groaznice in zona genitala.Am crezut ca o sa fie trecator dar nu m am mai putut ridica din pat 3 ore iar apoi dupa ce mi au trecut am avut si o stare de rau.Am trimis prietenul la faramacie si i s a dat cirpinol si indometacin.Inteptaurile au disparut dar eu seara devreme aveam o stare foarte rea.Dupa 3 zile de ciprinol au disparut starile(apoi a urmat menstruatie unde tot asa am avut stari de greata si rau, nu mai avusesem pana atunci, pe mine la menstruatie ma durea decat putin burta).
Acum ieri am avut din nou niste intepaturi si in timpul mesei mi a fost greata,OAre am anexita?scurgeri si ustruime la urinare nu am.Nu vreau sa merg la doctor.As putea sa incep un tartament de 7 zile de ciprinol?

1 răspuns

- 6 Oct 2015 11:46

Buna ziua dra Sanda ,
Intamplator sau nu ati actionat conform ghidurilor de practica in prima instanta  , respectiv : daca sunt simptome care ne duc cu gandul spre o infectie urinara e recomandata o proba terapeutica scurta de 3 zile : respectiv antibiotic + antiinflamator .
La antibiotic as avea o mentiune : ciprofloxacina ( ciprinol ) e in acest caz atb. de linia a doua , deci nu prima optiune.
Acuma daca simptomele au reaparut , faceti ce considerati dv .
Nimeni nu va poate duce cu de -a sila la doctor , insa nimeni asa "mai aproximativ"  constient nu o sa va recomande un tratament fara consult ! Chiar daca e farmacist , zic eu ! 
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde