administrare corecta spirulina

dinamy in 7 Noi 2014 11:48 Categorie Boli ale sistemului digestiv

Buna ziua, va rog mult sa-mi indicati care este administrarea corecta a spirulinei, gradual, incepand cu ce cantitate si pe ce perioada, si pana la ce cantitate si pe ce perioada. De asemenea, care considerati ca ar fi cea mai indicata forma de spirulina de pe piata (eu, in prezent, iau de la HOFIGAL, capsule de 500 mg, 3X1/zi, la o ora dupa mesele principale).
Mentionez ca doresc sa urmez aceasta cura in urma unei giardioze si a unei candidoze intestinale, simtindu-ma slabit, avand o digestie proasta si intreaga simptomatologie specifica afectiunilor mentionate (cea mai suparatoare este starea cvasipermanenta de astenie, in special dupa mese, cel mai probabil din cauza toxinelor eliberate de "parazitozele" specificate mai sus).
Am 46 ani, 1,87 m, 78 kg, nefiind, cel putin pana la momentul actual, predispus ingrasarii...ba din contra, am avut mai multe perioade de slabire cu cateva kg, pe care le-am recuperat destul de greu, ajungand la max. 81 kg.
Va multumesc anticipat.

1 răspuns

- 7 Noi 2014 22:06

Buna ziua,
Puteti folosi Spirulina de la Alevia, Dacia Plant sau Fares. Spirulina Hofigal  poate fi luata in afecţiunile cronice, cum este in cazul Dvs. in doze de 4-8 capsule/zi, iar ulterior pentru a preveni reaparitia bolii 3-4 capsule/zi.
În tratamentul diverselor afectiuni se recomanda sa se administreze 30 zile apoi o pauză de 10 zile sau să se reducă consumul la nivelul întreţinerii.
Pentru a giardioza puteti folosi preparate pe baza de plante precum Wormex, Giardinofug, Helmiflores.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde