Acnee comedoneana

Lavinia2095 in 16 Ian 2016 0:15 Categorie Acnee

Buna seara! De vreo 5 ani de zile am probleme cu acneea comedoneana (acest diagnostic l-am primit in urma unui control dermatologic). In tot acest timp am urmat un tratament cosmetic ce consta in extractia punctelor negre si a cosuletelor albicioase. A dat randament, reusind in timp sa ma scape oarecum de aceasta problema, dar porii sunt in continuare dilatati, punctuletele albe tot se formeaza dupa un timp. Acum doua saptamani mi-au aparut in zona maxilarului niste punctulete ca un fel de iritatie, dar la dermatolog mi s-a spus ca este tot o acnee comedoneana. Mi s-a recomandat Acneaid capsule si crema K +, La Roche Possay. Eu folosesc gelul de curatare de la Roche P si sunt foarte multumita!
As dori sa-mi spuneti ce parere aveti despre acele capsule Acneaid si despre crema K+. Tratamentul cosmetic este ceea ce am nevoie? Si practic, cum pot evita reaparitia acestui tip de acnee? De la ce apare? Analizele medicale si controlul ginecologic mi-au iesit foarte bine!
Va multumesc si as fi foarte interesata sa va aflu parerile!

1 răspuns

- 18 Ian 2016 11:00

Buna ziua ,
Dna dr. Doina Tabacila , dermatolog va raspunde : Tratamentul recomandat e corect pentru inceput . In cazul in care nu apar rezultate atunci se pot prescrie si creme medicament mai concentrate . Oricum tratamentul trebuie continuat si in perioadele de amelIorare , cu o frecventa mai redusa de aplicare .  

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde