Cum scap de acnee si puncte negre ?

Laura in 23 Aug 2014 16:25 Categorie Acnee

Buna ziua ! De 2 ani am acnee ! Am folosit masti , creme , uleiuri , dar fără nici un efect ! Am folosit Zineryt si mai mult rău îmi făcea , am încercat si cu Brevoxyl si după 5 zile de la folosire m.am trezit cu fara rosie , umflata si cu mâncărimi ! Ce as putea face ca sa scap de acnee si puncte negre ? ( am 14 ani )
Va multumesc !

1 răspuns

- 23 Aug 2014 20:57

Buna ziua,
Acneea in general este o afectiune de care se scapa destul de greu. Este posibil ca dupa ce treci de perioada adolescentei sa se amelioreze sau chiar sa dispara de tot cosurile si punctele negre.
Daca nu ai consultat un medic dermatolog atunci ar fi cazul sa o faci pentru a iti recomanda un preparat corespunzator in functie de gravitatea leziunilor acneice.
Reactia pe care ai avut-o de la Brevoxyl este posibil sa fie legata de faptul ca acest produs este fotosensibilizant (se irita pielea de la soare) si din acest motiv se aplica doar seara la culcare.
Alte variante de tratament pentru acnee sunt Isotrexin, Duac gel, Skinoren, Acne Out, Acneaid, obligatoriu asociat cu un gel de curatare a tenului de la Vichy, Bioderma, AVene, La Roche Posay, Ivatherm.
Medicul dermatolog va poate recomanda inclusiv un tratament oral cu antibiotice pentru a reduce severitatea leziunilor.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde