|

Sarcina sau infectie?

22 Apr 2018 8:52   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua!
Va deranjez in legatura cu o problemă pe care o întâmpin.
Mi-am început viața se*uală cu o lună în urmă, am facut neprotejat dar partenerul meu susține că a avut grijă.
Faptul care ma îngrijorează este ca mi-a întârziat ciclul și am si careva simptome ciudate precum: usturimi in timpul urinari iar uneori aveam scurgeri rosiatice, ameteli si dureri de cap ( țin să menționeze că sunt răcită si am avut febra).
Poate fi vorba de sarcina sau doar de o infecție intimă?
Multumesc anticipat.

- București |

Menstruația neregulată Mastodynon

19 Apr 2018 19:34   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua! Am 25 de ani, și de când mă știu am menstruația neregulată. Recent mi am făcut analize la sânge, prolactina mi a ieșit mare 42.13 ng/mil.Am fost la medicul endocrinolog în martie și mi a prescris Mastodynon comprimate, mi a zis că nu e nimic grav, prolactina fiind mare și din cauza emoțiilor (eu fiind o fire f emotivă)restule,de pe 22 iau cate 2 pe zi , iar pe 1 ianuarie mi a venit pe 17, și ultima dată în februarie pe 22, martie și aprilie nu am deloc. Sumt îngrijorată, întrebarea mea este daca sa întrerup tratamentul sau nu??? Mulțumesc frumos!

|

Rezultate analize

17 Apr 2018 17:37   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua, as dori sa aflu dacă sunt motive de îngrijorare la următorul Rezultat de analize :
Hemeleucograma:
Interval
WBC - 6,80 4. 00-11.00
RBC - 5,04 4.20 - 6.00
HGB - 15,10 13.70-18.40
HCT - 45, 60 39.00-51.00
MCV- 88,70 79,00-99.00
MCH-29,40 25.70-33.00
MCHC-33,10 32.30-36.50
PLT - 80 ,00 150. 00-500.00
RDW-SD-44,70 35.10-50.00
PDW-18,20 0.00-25.00
MPW-13.40 7,40-13.50
P LCR- 50,60 16.10-46.00
NEUT - 3,30 1.80-8.00
NEUT%- 50,00 45.00-75.00
LYMPH - 2,60 1.50 - 6.50
LYMPH%-39.80 21.00-55.00
MONO - 0,70 0.30-1.00
MONO% - 10,20 2.00 - 12.00

|

Are cancer? Si daca, da, se poate face bine>

13 Apr 2018 21:01   categoria:
0   Share   0  

Buna seara! Ieri,de dimineata, am aflat ca tatal meu are o pata pe plaman.I-a fost luata o monstra din acea pata, prin punctie, pentru a afla ce este. I s-a spus sa nu mai fumeze (asa de mult) si sa nu mai consume bauturi alcoolice. Tot ce am aflat, cu greu,de la mama, este ca pata are doar 4mm si ca este probabil sa faca un tratament cu citostatice. El refuza sa vorbeasca cu mine, la fel si mama, ca sa nu ma "INGRIJOREZ". P

|

Am himen elastic sau nu?

12 Apr 2018 15:37   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua am si eu o întrebare, de ceva timp mi-am început viață se*uală cu iubitul meu si la primul contact se*ual nu mi-a curs sânge de loc , el fiind primul . El crede ca am mai făcut cu cineva dar nu e adevărat. Ce sa fac ?

|

Bpoc

10 Apr 2018 20:49   categoria:
3 - Raspunsuri 3   Share   0  

Buna seara,
tatal meu in varsta de 79 ani a fost diagnosticat cu BPOC std III Gold clasa de risc B. Aceste a le-m gasit pe una dintre scrisorile medicale: eco/orientativ: FE > 60% SaO2:94%, AV:82 bpm, clinic stationar. I s-a prescris tratament: aspenter, nebilet, coprenessa si Air Flu Sal.(poate nu am scris corect).Noaptea cand se lasa pe pe spate zice ca se sufoca, trebuie sa stea ridicat pe perna.Mentionez ca elimina si flegma.A fost reprogramat la medic pe 23 aprilie pentru control si prescrierea retetei cu seretide.Va rog daca se poate sa imi spune-ti cat de grav este ( cat de grava este aceasta boala),cum se manifesta si daca ar trebui sa mergem la medic mai repede de data de 23 aprilie cand are programarea.
(va rog sa ma scuzati daca nu m-am exprimat corect).
Va multumesc anticipat.
O seara frumoasa.

  1. - 13 Apr 2018 12:03

    Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Aspenter , Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact. Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
     
    Multumesc

  2. - 16 Apr 2018 10:36

    Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Aspenter , Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact. Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.

  3. - 17 Apr 2018 9:35

    Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Aspenter , Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact. Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.

|

Intrebare

7 Apr 2018 0:29   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua am o problema la piciorul drept sunt de o luna în Germania și la servici e obligatoriu cu bocanci cu vârf metalic nu știu dacă are relevanta dar de o săptămână mi sa umflat piciorul drept și nu știu cum sa scap ma doare când merg la început bocanci ma băteau la spate o perioada nu am avut nimic după mia apărut o besica și a început sa se umfle și sa ma doară cumplit am făcut și poze dar nu am cum sa le trimit aici va rod dacă aveți vreun sfat ce ar putea fi si ce sa fac.
Va multumesc.

- Iasi |

De ce ma inteapa inima?

31 Mar 2018 21:26
0   Share   0  

Buna seara! De 2 saptamani ma inteapa inima, ametesc foarte tare, ma doare capul si cateodata pur si simplu nu ma pot misca, parca ma tine ceva la inima si cand incerc sa ma misc ma inteapa si mai tare, dar intr-un minut, maxim 2 imi revin. Anul trecut mi-am facut analizele si am fost la un control la inima, dar nu aveam nimic. Totul era in regula.
Nu imi dau seama ce ar putea fi.
M-ati putea ajuta, va rog?

|

Singerari dupa escapelle

31 Mar 2018 15:16   categoria:
0   Share   0  

Salut

Cât mai multe răspunsuri vă rogggg

Acum o saptamână în urmă am avut un contact se*ual neprotejat, dupa aprx 24 de ore am luat escapelle

Azi, după 6 zile,am nişte sângerări,putiin abundente,poate merge vorba de o sarcina, sau e doar din cauza pastilei?

|

Anticonceptionale

29 Mar 2018 0:44   categoria:
0   Share   0  

Buna seara daca am nascut acum 6 saptamani si azi am luat o prima pastila anticonceptional si am avut contact se*ual neprotejat pot ramane insarcinata? Inca nu am avut menstruatie .

- Craiova |

Dublu test screening prenatal trim 1

27 Mar 2018 16:39   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu o interpretare a rezultatelor urmatoare pt un dublu test .
PAPP-A - 1098,218 mU/L
Free beta - HCG (screening prenatal) 193,158ng/mL
RISKS :
-Disorder : Down’s Syndrome : Final Risk:1:990 / Cutoff : 1:250 / age risk :1:980 / risk type : risk at term / result:Low

-Disorder : Edward’s Syndrome : Final Risk:1:100000 /Cutoff : 1:100 / age risk :1:8800 / risk type : risk at term / result : Low .

-Disorder : Patau’s Syndrome : Final Risk:1:100000 / Cutoff : 1:100 / age risk :1:26000 / risk type : risk at term / result : Low .

--Disorder : Down’s Syndrome(only biochemistry) : Final Risk:1:65 / Cutoff : 1:250 / age risk :1:980 / risk type : risk at term / result : Increased .

Daca ma puteti ajuta va rog frumos . Cat de grav este ?
Mentionez ca dublu testul este facut la 11 sapt si 4 zile , la ecografie a prezentat piramida nazala .Multumesc !

|

Riscuri?

25 Mar 2018 0:13   categoria:
0   Share   0  

Buna seara ..va rog frumos sa ami spuneti daca o femeie insarcinata operata de fiere, mai exact cu fierea scoasa , poate avea probleme in perioada de sarcina , si care sunt aceestea. Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac.care sunt pasii de urmat ptr a putea duce sarcina la bun sfarsit fara probleme ..Multumesc mult , astept un raspuns de la dvs.