Vreau un Bebe, Ciclu menstrual neregulat, cum pot sa raman insarcinata ?

Adrianutza in 27 Iul 2014 23:54 Categorie Ciclu menstrual

Buna. Eu cu sotul meu incercam de circa 1 an de zile sa facem un bebeu. Dar eu cred ca problema este la mine eu am un ciclu neregulat cu circa 44 de zile unu dupa celalalt. Am fost la ginecolog mia dat sa iau anticonceptionale ca sa imi reglez ciclul nu le pot loa imi este foarte rau de la ele ce e de facut ca sa pot sace si eu un bebe? Multumesc!

4 răspunsuri

- 28 Iul 2014 9:41

Va sfatuiesc sa va adresati unui medic endocrinolog specializat in infertilitate pentru a stabili cauza acestor dereglari ale ciclului menstrual si mai ales pentru a determina de ce nu ramaneti insarcinata.
Medicul endocrinolog va poate recomanda o serie de investigatii hormonale ( progesteron, estrogen, FSH, LH, prolactina) si in functie de rezultat va decide daca sunt probleme sau nu.
Apoi daca totul este in regula la Dvs, atunci trebuie investigat sotul. Trebuie efectuata o spermograma pentru a determina daca exista suficienti spermatozoizi, daca au mobilitate si aspect normal astfel incat sa se poate produce fertilizarea ovulului.

- 28 Iul 2014 11:09

Multumesc ! Saptamana asta am sa merg. am vrut sa merg sa vad daca nu am trompele infundate ma gandeam ca aia e cauza pentru care nu raman insarcinata.

- 28 Iul 2014 15:50

Daca nu ati avut infectii genitale cu Chlamidya sau gonococ atunci este exclus sa aveti trompele infundate. 

- 28 Iul 2014 16:25

Nu nu am avut doamne fereste. In luna ianuarie cand am fost la un doctor Ginecolog mia facut si eco si lama , mia dat doar ovule in rest nu am mai avut nimic inafara de faptul ca am un chist pe ovarul stanc de 3 cm asa mia spus doctorul de la noi acum cand am fost luna trecuta ..... dar faptul ca dc nu pot face bebe nu . Mii sa spus ca nu am probleme ca pot ramane insarcinata dar nici un semn :( 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde